.

.

Višestruki kabl za punjenje, 2pack 4ft kabl za više punjenja brzi kabl USB kabl za punjenje 3 u 1 kabl za punjenje sa više telefona sa USB konektorima tipa C/Micro/Lightning za mobilne telefone i više(Bijelo)

Višestruki kabl za punjenje, 2pack 4ft kabl za više punjenja brzi kabl USB kabl za punjenje 3 u 1 kabl za punjenje sa više telefona

KM 9.99
Količina robe

[Multi USB 3-u-1 kabl za punjenje] : odgovara većini Android uređaja, ne samo mikro USB port i port za telefon, već i port tipa C, jedan kabl zadovoljava vaša četiri različita zahteva, nikada ne morate da se pripremate i nosite više kablova svuda. [Multi-funkcija] : kompatibilan sa Telefon 11 / 11pro /XS/XS Max/XR/8 / 8 Plus 7/7 Plus, telefon 6/6 Plus, Pad4, Pad Air, Pad mini. Type - C za Samsung Galaxy S10 S9 S8 Note 9 8, LG G5 G6 V20, Google Pixel, Google Nexus 5 X 6 P, Huawei P9 10, Lumia 950, Lumia 950 XL, One Plus. Micro USB za Samsung S6 / S4, HTC, Sony, većinu Android telefona. [Univerzalni i multifunkcionalni] : sa kreativnim tri u jednom dizajnu, nema potrebe da nosite bilo koji drugi kabl za punjenje kada ste u automobilu, kancelariji ili putujete. Mora imati za Uber i Lyft dijeljenje vožnje. [Punjenje više uređaja odjednom] molimo koristite 5 V / 2 A-3 A izlazne izvore energije, kada punite više uređaja odjednom. Usluga : ako imate bilo kakvih pitanja o svom proizvodu, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte. Radujemo se što ćemo vam pružiti najbolju uslugu i vaš problem će se blagovremeno riješiti u roku od 24 sata. Osim toga, mi ćemo vam dati garanciju od 12 mjeseci.Problemi s kvalitetom koje ljudi ne uzrokuju mogu se besplatno zamijeniti u roku od 12 mjeseci (1 godina).

R

Slične ponude