.

.

Međunarodni univerzalni putni Adapter, sve-u-jednom Globalna utičnica za AC punjač. Multifunkcionalni utikač za konverziju 5.6 a 4 USB i tipa c pogodan je za mnoge zemlje širom svijeta.

Međunarodni univerzalni putni Adapter, sve-u-jednom Globalna utičnica za AC punjač. Multifunkcionalni utikač za konverziju 5.6 a 4

KM 9.49
Količina robe

6 a maxsingle USB : 5 VDC 2. Maksimalna snaga 880 W na 110vac 1840w na 230 VAC. 100% pogodno za sve mobilne telefone, kamere i laptope, tablete i druge uređaje niskog napona sa dva napona. 【Globalni univerzalni Adapter】 : sve-u-jednom svjetski višenamjenski putni adapter, koji pokriva većinu zemalja/regija u svijetu. Ovaj adapter nije pretvarač napona, molimo vas da osigurate da su uređaji koje ćete koristiti s našim adapterima za putovanja sposobni za dvostruki ili varijabilni napon.Kada povežete uređaje velike snage kao što su sušila za kosu, uvijači, pegle za kosu, električni brijači itd. Ali multifunkcionalni adapter ne pretvara napon, on samo pretvara pinove uređaja na koji se povezujete. Ovaj adapter nije pretvarač napona, molimo vas da osigurate da su uređaji koje ćete koristiti s našim adapterima za putovanja sposobni za dvostruki ili varijabilni napon. 100% pogodno za sve mobilne telefone, kamere i laptope, tablete i druge uređaje niskog napona sa dva napona. 【Kompatibilno sa više uređaja】 : multifunkcionalni punjač za konverziju kompatibilan je sa gotovo svim USB uređajima, kao što su power bankovi, bluetooth zvučnici za mobilne telefone, laptopove, brijače, tablete i digitalne električne proizvode. Adapter ima ugrađeni smart IC čip koji inteligentno prepoznaje vaše uređaje i omogućava vam da ih napunite za kratko vrijeme. Pametno punjenje, inteligentno Identificirajte svoj uređaj i prilagodite tačan trenutni izlaz kako biste automatski povećali brzinu punjenja koja omogućava istovremeno punjenje vašeg uređaja velikom brzinom. 【Dobra usluga nakon prodaje】 : obećavamo garanciju od 180 dana, ako postoji bilo kakav problem s adapterom, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i dobit ćete zadovoljavajući odgovor i rješenje u roku od 24 sata.

R

Slične ponude