.

.

E Neto-futrola na dodir osjet na tanak slučaj za izvanredne 2 papirna tablet 10.3 2020 pušten, lagani pametni poklopac za izvanredne 2 papirna tableta, ne odgovara izvanrednim 1 (sivim)

E Neto-futrola na dodir osjet na tanak slučaj za izvanredne 2 papirna tablet 10.3 2020 pušten, lagani pametni poklopac za izvanredne

KM 0.33
Količina robe

Kompatibilnost : posebno dizajniran za izvanredan digitalni papir 2 10.3 2020, neće biti konzerviran sa izvanrednim dizajnom za rotirajuće postolje : opremljen jedinstvenim okretnim štandom koji se može okretati na gotovo svaki ugao za unos vašeg višestrukih potreba za ugao, pogodan za pisanje , pregledavajući web, čitanje i mnoge druge prilike. Lagana i udobna : Slučaj Koristi visokokvalitetna proizvodnja PU kože, lagana težina, glatka i udobna istovremeno može spriječiti da vaš uređaj bude ogreban i kontaminiran. Postupak bušenja i rezanja visoko preciznosti : Svaka rupa u kućištu savršeno se uklapa u svoj uređaj, omogućavajući vam lako pristupiti svim funkcijama i tipkama. Slučaj dolazi s držačem olovke : držač olovke olakšava pohranjivanje olovke i jak je tako da ne morate brinuti o zaštiti olovke tokom upotrebe. jedan slučaj. jedan slučaj. Najnoviji proizvod E-net CASE dizajniran je za izvanredno 2. Tanak je, lagan i ugodan za optimiziranje vašeg iskustva. Sadrži utor za olovke kako bi se olovka učinila sigurnijom.

R

Slične ponude