.

.

Đuifl-ov silikonski elektroplatirani futrola dolazi sa slatkom, hladnom privjeskom na ključeve. Airpod Electroplated futrola je pogodna za AirPod 1/2. Ljudi bilo koje dobi mogu je imati.

Đuifl-ov silikonski elektroplatirani futrola dolazi sa slatkom, hladnom privjeskom na ključeve. Airpod Electroplated futrola je pogodna

KM 10.00
Količina robe

[Primenljivo model] : Air Pod silikonska elektroplata za zaštitu, dvostruki za Air Pod 1/2. [Jedinstveni dizajn] : Zaštitna zaštitna zaštitna zaštitna površina zrakoplova usvaja roman i jedinstveni uzorak. Zaštitni poklopac zrakoplova koristi dizajn elektroplata sa punim sjajem i dobrom osjećajem i prljavom otporu. [Potpuna zaštita] : Zaštitna rukava za vazduhoplovstvo dizajnirana je prema veličini vanjskog kante za vazduhoplovstvo, veličina je u skladu sa u skladu je i nije lako izgubiti. Naplata bez uklanjanja slučaja. 【Mekani silicijum】 : Air Pod Electroplated futrola izrađena je od visokokvalitetnog silikonskog materijala sa mekom teksturom. Dajte kupcima dobro iskustvo. [Lako za nošenje] : Air Pod Electroplated futrola dolazi i sa ključem Kawaii, koji se može objesiti bilo gdje, poput ruksaka, hlača itd. Za sprečavanje gubitka. Air Pod 1/2 Slučaj. Air Pod 1/2 Slučaj. Đuifl je tako dizajnirao slučaj za Air Pod 1/2. Svaki uzorak na avionskom kućištu je sladak i elegantan. Pakovanje : 1 * Air Pod 1/2 Case 1 * Zabavni medvjedi privjesak za note : Kabel za punjenje i avion nisu uključeni. Air Pod Electroplated futrola otporan je na prljavštinu i habanje i čist jednim obrisom. Mekan silikon Bolje štiti vaš avion. Kupite ga ako vam se sviđa.

R

Slične ponude