.

.

Autjvy 4x4 okvir za slike srebrni brušeni Moderan jednostavan tanak Aluminijumski metalni okvir za fotografije sa HD pravim staklom, displej za stol i zidni kolaž.

Autjvy 4x4 okvir za slike srebrni brušeni Moderan jednostavan tanak Aluminijumski metalni okvir za fotografije sa HD pravim staklom,

KM 3.33
Količina robe

Jednostavan i moderan dizajn : 4 x 4 srebrni okviri za fotografije set od 2, jednostavan i moderan stil line dizajn, pogodan za prikaz vaših fotografija i umjetničkih djela u bilo kojem dekorativnom stilu. Metalni okvir i pravo staklo : odbacite sve inferiorne materijale! Metalni tanki aluminijumski okvir sa HD vodootpornim prednjim poklopcem od pravog stakla. Zadnji panel je napravljen od vrhunskog baršuna i čini se svilenkastim. Dobra ideja za poklon : kada dođe festival, može se koristiti kao poklon za vjenčanje, rođendan, maturu, godišnjicu najboljim prijateljima i članovima porodice, vjerujem da ćete biti ugodno iznenađeni za primanje poklona na posebnim festivalima!. Savršen kućni dekor : ovaj okvir za fotografije sačuvaće vaše dragocene uspomene i takođe će postati kućni ukrasi, može se postaviti horizontalno ili vertikalno na bilo koji stol ili zidni displej. Jednostavan za upotrebu : rotirajuća kopča za 360 stepeni je veoma zgodna za uklanjanje zadnje ploče i lako otvaranje. Pored toga, izuzetna i sigurna ambalaža koja pomaže u obezbeđivanju bezbednog transporta, ako imate bilo kakvih problema u pošiljci, možete besplatno vratiti i dobiti punu povraćaj bez ikakvih pitanja. Kupite sada, dobićete ovaj veliki poklon što je pre moguće!. Jednostavan i moderan dizajn : 4 x 4 srebrni okviri za fotografije set od 2, jednostavan i moderan stil line dizajn, pogodan za prikaz vaših fotografija i umjetničkih djela u bilo kojem dekorativnom stilu. Metalni okvir i pravo staklo : odbacite sve inferiorne materijale! Metalni tanki aluminijumski okvir sa HD vodootpornim prednjim poklopcem od pravog stakla. Zadnji panel je napravljen od vrhunskog baršuna i čini se svilenkastim. Dobra ideja za poklon : kada dođe festival, može se koristiti kao poklon za vjenčanje, rođendan, maturu, godišnjicu najboljim prijateljima i članovima porodice, vjerujem da ćete biti ugodno iznenađeni za primanje poklona na posebnim festivalima!. Savršen kućni dekor : ovaj okvir za fotografije sačuvaće vaše dragocene uspomene i takođe će postati kućni ukrasi, može se postaviti horizontalno ili vertikalno na bilo koji stol ili zidni displej. Jednostavan za upotrebu : rotirajuća kopča za 360 stepeni je veoma zgodna za uklanjanje zadnje ploče i lako otvaranje. Pored toga, izuzetna i sigurna ambalaža koja pomaže u obezbeđivanju bezbednog transporta, ako imate bilo kakvih problema u pošiljci, možete besplatno vratiti i dobiti punu povraćaj bez ikakvih pitanja. Kupite sada, dobićete ovaj veliki poklon što je pre moguće!. Autjvy 4x4 okvir za slike srebrni brušeni Moderan jednostavan tanak Aluminijumski metalni okvir za fotografije sa HD pravim staklom, displej za stol i zidni kolaž. (2 komada).

R

Slične ponude