.

.

Ženska svilena satena poklopac za spavanje Podesivi boravak na svilenom obloženom Slouchy Beanie Hat za noć spava za žene.

Ženska svilena satena poklopac za spavanje Podesivi boravak na svilenom obloženom Slouchy Beanie Hat za noć spava za žene.

KM 0.67
Količina robe

进口. Elastično zatvaranje. 【Satenska kapa za kosu】 Satenska obložena kapa može kontinuirano održavati vlagu kose, minimiziranjem trenja između kose i drugih materijala, posebno pogodnih za višestruku, kovrčavu ili valovitu kosu. 【Soft šešir】 Šešir je vrlo mekan i nježan na kosi, što može spriječiti sušenje kose, lomljenja i gubitka noću. 【Podesiva elastična】 Podesiva prema veličini vaše glave kako bi se spriječilo prolijevanje, pogodno za većinu žena. 【Višestruka upotreba】 Ovaj šešir za kosu je vrlo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Dobar pomagač prilikom pranja lica. Ne samo da možete kupiti noćne veze, ali možete ih koristiti i kao trake za glavu. Može se nositi za pranje vašeg lica, nanošenjem šminke, kupanja, pa čak i kućanskih poslova. 【Svilenkasta glatka】 Ovaj ženski šešir izrađen je od poliestera, glatka, sjajnog, svilenog osjećaja, ugodno za nošenje. 【Zaštitite kosu】 Ova noćna kafa štiti vašu kosu do maksimuma i sprečava da se zapetljaju. Takođe se zaključava u vlazi u kosi i dodaje sjaj.进口. Elastično zatvaranje. 【Satenska kapa za kosu】 Satenska obložena kapa može kontinuirano održavati vlagu kose, minimiziranjem trenja između kose i drugih materijala, posebno pogodnih za višestruku, kovrčavu ili valovitu kosu. 【Soft šešir】 Šešir je vrlo mekan i nježan na kosi, što može spriječiti sušenje kose, lomljenja i gubitka noću. 【Podesiva elastična】 Podesiva prema veličini vaše glave kako bi se spriječilo prolijevanje, pogodno za većinu žena. 【Višestruka upotreba】 Ovaj šešir za kosu je vrlo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Dobar pomagač prilikom pranja lica. Ne samo da možete kupiti noćne veze, ali možete ih koristiti i kao trake za glavu. Može se nositi za pranje vašeg lica, nanošenjem šminke, kupanja, pa čak i kućanskih poslova. 【Svilenkasta glatka】 Ovaj ženski šešir izrađen je od poliestera, glatka, sjajnog, svilenog osjećaja, ugodno za nošenje. 【Zaštitite kosu】 Ova noćna kafa štiti vašu kosu do maksimuma i sprečava da se zapetljaju. Takođe se zaključava u vlazi u kosi i dodaje sjaj.

R

Slične ponude