.

.

TWELVElittle Companion ruksak Torba za pelene 3.0 *novo * - uključuje jastučić za presvlačenje & kopče za kolica. Izolirani džepovi. Modni Ranac Za Diaperbag

TWELVElittle Companion ruksak Torba za pelene 3.0 *novo * - uključuje jastučić za presvlačenje & kopče za kolica. Izolirani džepovi.

KM 87.50
Količina robe

Organizacija : TWELVElittle torba za pelene za bebe ruksak ima 5 vanjskih džepova uključujući 2 izolovana bočna džepa, 5 unutrašnjih džepova i skriveni džep sa strane torbe za dodatno skladištenje. Unutrašnja podstava je napravljena sa PVC-om, vodootpornim premazom i dolazi sa odgovarajućim logom obloženim podlogom za presvlačenje. Naša torba takođe ne sadrži jake hemikalije kao što su BPA i PVC kako bismo bili sigurni da je vaše dete bezbedno. Karakteristike : nakon dobijanja povratnih informacija od naših kupaca, redizajnirali smo ruksake za torbe za pelene tako da se glavni pretinac zatvarača otvara tri četvrtine puta prema dolje. Na taj način, predmeti na dnu mogu biti lako dostupni. Naš materijal je meki, prošiveni poliester / najlon sa vodootpornim premazom i veganskom kožnom oblogom. Ima podstavljene naramenice sa podesivim valjcima, a cijela zadnja ploča je podstavljena za udobnost. Jednostavan pristup : naš prepoznatljivi džep "dirty little secret" sada se nalazi sa strane torbe za pelene u ruksaku, kako bi bilo jednostavnije skladištiti one zaprljane predmete. Razumijemo kako se osjećate, mame. Tu su i izolovani bočni džepovi kako bi bili sigurni da sve uskladištene bočice mogu zadržati temperaturu duži vremenski period. Može se prati u mašini : ova diaperbag se može prati u mašini na nežnom ciklusu i sušiti na vazduhu. Čuvajte svoju torbu tako da vam može dugo trajati. Veličina : ovaj ruksak je 13"[L] x 15.75"[H] x 5.75"[D] i teži oko 1.83 lbs.

R

Slične ponude