.

.

Evelots Zidna Garažna Garnitura/Organizaciona Vješalica Za Stalak-Legirani Čelik-6 Kliznih Kukica, Alati/Sportska Oprema/Drži 265 Lbs.

Evelots Zidna Garažna Garnitura/Organizaciona Vješalica Za Stalak-Legirani Čelik-6 Kliznih Kukica, Alati/Sportska Oprema/Drži 265

KM 2.00
Količina robe

Skinite stvari sa poda : ova vješalica za montažu na zid savršeno je rješenje za skladištenje malih garaža, radionica ili pomoćnih prostorija. Sklonite svoje predmete sa puta i na zid : alat, bicikle, sklopive stolice i stolove, skije i drugu sportsku opremu, crijeva, metle, merdevine i još mnogo toga. Iskoristite prostor za koji niste znali da imate. Teške uslove rada : stalak i kuke od jakog legiranog čelika su kvalitetno napravljeni. Svaka udica je presvučena gumom kako bi se spriječilo grebanje i stalka i predmeta koji visi s njega. Crni završetak vješalice otporan je na ogrebotine i izdržljiv. Svestrano i pokretno : 6 uključenih kukica dugačko je 8,7 inča i klizi duž stalka širine 48 inča u bilo kojoj širini potrebnoj za smještaj vaših predmeta. Jednostavna instalacija : 3 dijela stalka, svaki širine 16 inča, pričvrstite na zid priloženim okovom. Osigurajte za zidne klinove bušilicom i imat ćete stabilnost i snagu da držite do 265 lbs. Od našeg doma u Vermontu do vašeg : više od 10 godina, Evelots nudi kupcima jedinstvene proizvode sa 30-dnevnom politikom jednostavnog povratka. Uživajte u dodatnom prostoru u svojoj garaži, skladištu, pomoćnoj sobi ili radionici dodavanjem ovog zidnog stalka za odlaganje na zid. Uživajte u dodatnom prostoru koji ćete imati kada okačite predmete koji bi inače bili na putu na stalak. Dolazi sa 6 gumiranih kukica za teške uslove rada koje klize duž stalka i drže do 265 lbs., što znači da možete okačiti svoje široke predmete, kao i svoje uske. Rack je 48 inča širok i dolazi u tri sekcije, i uključuje potrebne hardver.

R

Slične ponude