.

.

Posuda za pirinač 10 kg, kutija za skladištenje pirinča kuhinjska kutija za odlaganje sa poklopcem svetlo zelena i providna., Boja: svijetlo zelena i providna. Spremište za kuhinju

Posuda za pirinač 10 kg, kutija za skladištenje pirinča kuhinjska kutija za odlaganje sa poklopcem svetlo zelena i providna., Boja:

KM 2.67
Količina robe

Proizvod može osigurati maksimalnu svježinu i produženo vrijeme skladištenja hrane. PP sirovine za hranu, bezbedne i zdrave, izdržljive. Sa poklopcem i kopčom : dobro zaptivanje, otporno na vlagu. Sa čašom za mjerenje, kutija se može zatvoriti i hrana se može mjeriti. Prozirno tijelo, hrana se može vidjeti u kutiji i veliki kapacitet. Visokokvalitetna kuhinjska posuda za pirinač sa dobrim zaptivanjem,vlagom i insektima. Specifikacija : Materijal : Polipropilen. Dimenzije proizvoda : 31 x 21 x 25 cm Težina proizvoda : 780g sadržaj pakovanja : 1 x posuda za pirinač. 1 x čaša za mjerenje.Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte me putem e-pošte. Kontaktiraću vas u roku od 24 sata.

R

Slične ponude