.

.

Houzemann sklopiva posuda za čuvanje hrane za kućne ljubimce od 13 lb sa prozirnim kliznim poklopcem, hermetička sklopiva plastična kanta za pirinač sa mjernom čašom i mjerilom pogodna za čuvanje kukuruza makarona od Zobenog prosa(žuto)

Houzemann sklopiva posuda za čuvanje hrane za kućne ljubimce od 13 lb sa prozirnim kliznim poklopcem, hermetička sklopiva plastična

KM 10.49
Količina robe

PREMIUM materijal : naša posuda za hranu napravljena od visokokvalitetne polipropilenske plastike, koja je izdržljiva, sigurna za hranu i ekološki prihvatljiva. Dolazi sa besplatnom PP mjernom čašom i mjericom,jednostavnom i praktičnom za korištenje. Jedinstveni dizajn : Naša kanta je sklopiva, veličina koja se odvija je 17.9*10*8.07 inči, kapacitet je 13lb preklopna veličina je 17.9*10*2.95 inča, kapacitet je 3.5 LB. Poseban dizajn štedi puno prostora u kući. Višenamjenski kontejner : naša kanta se može koristiti za skladištenje zrna kafe od žitarica pseća hrana, farfalle pirinčani zob, kukuruz mung zrna, proso itd. Bezbrižna Postprodajna usluga : naši proizvodi koriste naučni proizvodni proces i strogi sistem kontrole kvaliteta u procesu proizvodnje. Zadovoljstvo klijenata je naš prioritet.Ako niste zadovoljni sa našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte u roku od 30 dana. Specifikacija proizvoda Naziv proizvoda : Houzemann posuda za hranu Boja : Žuta Materijal proizvoda : kontakt sa hranom PP Materijal karakteristika proizvoda : sakupljanje žitarica, pseće hrane, medicinskih materijala i tako dalje.

R

Slične ponude