.

.

Sucnakp za Samsung A04E Case Galaxy A03 sa 2 * zaštitnom zaštitom zaslona Premium Clear Back Panel + TPU poklopac branika za Samsung Galaxy A04E (YKL Clear)

Sucnakp za Samsung A04E Case Galaxy A03 sa 2 * zaštitnom zaštitom zaslona Premium Clear Back Panel + TPU poklopac branika za Samsung

KM 1.00
Količina robe

Ovaj je slučaj pogodan samo za Samsung Galaxy A04 E / A03 164 mm, a ne za druge telefone. Pakovanje sa 1 * Galaxy A04 E kućište i 2 * Samsung A04 E zaštitnika zaslona, ​​izrađen od absorbiranja udara, razbijeno otporan na vrh premium TPU-a i visokokvalitetnog računara. Tanak dizajn, zadnji dio je ultra prozirni i otporan na ogrebotine, savršeni izrezi za zvučnike, slušalice, kameru i druge. Samsung Galaxy A03 (164mm) može podržati bežično punjenje, može se puniti izravno na uređaju za bežični punjenje, a ne zatražiti više puta uklonite telefon. Sucnakp baza na kvalitetu i uslugu, za garantovanje Benifita kupaca, bilo koji nezadovoljan našom proizvodom i uslugom, molimo kontaktirajte nas. Daćemo vam puni povrat novca u roku od 24 sata. Ovaj je slučaj pogodan samo za Samsung Galaxy A04 E / A03 164 mm, a ne za druge telefone. Pakovanje sa 1 * Galaxy A04 E kućište i 2 * Samsung A04 E zaštitnika zaslona, ​​izrađen od absorbiranja udara, razbijeno otporan na vrh premium TPU-a i visokokvalitetnog računara. Tanak dizajn, zadnji dio je ultra prozirni i otporan na ogrebotine, savršeni izrezi za zvučnike, slušalice, kameru i druge. Samsung Galaxy A03 (164mm) može podržati bežično punjenje, može se puniti izravno na uređaju za bežični punjenje, a ne zatražiti više puta uklonite telefon. Sucnakp baza na kvalitetu i uslugu, za garantovanje Benifita kupaca, bilo koji nezadovoljan našom proizvodom i uslugom, molimo kontaktirajte nas. Daćemo vam puni povrat novca u roku od 24 sata. Bazemo na kvalitetu i uslugu da bismo garantovali benifit kupca, ako imate nezadovoljnog našem proizvodu i usluzi, molimo kontaktirajte nas. Daćemo vam puni povrat novca u roku od 24 sata dizajniranog posebno za Samsung Galaxy A04e slučaj o nama : Specijalizirani smo za proizvodnju i prodaju visokokvalitetnog kućišta mobitela. Proizvodi koje pružamo dizajnirani su i proizvedeni s obzirom na uma koji će održavati najkvalitetnije standarde. Iskopčani i čisti poklopac mobitela od ogrebotina. Ukrasite svoj telefon jedinstvenim stilom za Samsung Galaxy A03 (164mm), vlasnik je marke Sucnakp, zaštitni znak zaštićen američkim zaštitnim znakom Zakon o zaštitnim znakom. Nikada ne dozvoljavamo da svaka treća strana prodaje naš proizvod u SAD-u, molim vas osigurajte Kupujete autentični proizvod iz Sucnakp, pružit ćemo garanciju proizvođača i super korisničku službu, hvala!

R

Slične ponude