.

.

GRESPRI izdržljivi Graduirani Set mjernih čaša od 5 litara, 5000ml+2000ml+1000ml, 3 pakovanja polipropilenskih čaša Clear Labs sa ručkom i izlivom, odijelo za laboratoriju, dom i trgovinu. Neprovidan)

GRESPRI izdržljivi Graduirani Set mjernih čaša od 5 litara, 5000ml+2000ml+1000ml, 3 pakovanja polipropilenskih čaša Clear Labs sa

KM 11.99
Količina robe

Dobra vrijednost za novac : ovaj set mjernih čaša od 5 litara sadrži 3 visokokvalitetne pp plastične mjerne čaše, 1 5 litara +1 2 litara +1 1 litara, svaka sa čvrstom ručkom i izljevom. Širok spektar upotrebe : ove zadebljane plastične čaše mogu biti šalica višenamjenske upotrebe, mogu zadovoljiti različite potrebe, mogu se koristiti za pečenje, barmen, eksperimente, primjenjiva mjesta su restorani, barovi, porodice, trgovine mliječnim čajem, plus browning kuća, laboratorije, baštovanstvo itd. Humanizovani dizajn : hvat je udoban, jak i toplotna izolacija i protiv opekotina, ivica je glatka i ne boli ruku, proces proizvodnje hvata i kućišta čaše u jednom komadu, spoj je siguran, nema rizika od pada. Tačna dvostrana skala : ove mjerne čaše su napravljene naprednim procesom brizganja, Vaga je jasna, trodimenzionalna i otporna na habanje, vrijednost je tačna i pouzdana, a dvostrana skala vas čini praktičnijim za korištenje. Visokokvalitetne PP plastične čaše : ove visokokvalitetne mjerne čaše su napravljene od obrade polipropilenskog materijala visoke čistoće, sa sigurnošću i zaštitom životne sredine, bez mirisa, visoke prozirnosti, lagane i izdržljive, jasne skale, glatke površine i jednostavne za čišćenje, otpornost na pad i pritisak i druge odlične karakteristike.

R

Slične ponude