.

.

Morovan Clear Acrylic Powder 2oz Professional acrylic nail powder System za akrilne nokte Extension bez mirisa bez mjehurića nema potrebe lampa za nokte dugotrajna )

Morovan Clear Acrylic Powder 2oz Professional acrylic nail powder System za akrilne nokte Extension bez mirisa bez mjehurića nema

KM 3.00
Količina robe

Nema potrebe za uštedom vremena : akrilni sistem praha ne mora da se leči, što može da izbegne da koža postane crna i ošteti nokte zbog nekih uv lampi. To je bolji način da nokat učinite bržim, a da nokat ne nanesete svaki put. Akrilni prah bistre boje : akrilni prah bistra boja može se koristiti kao osnova ili prekrivač. Savršen izbor za salonsku i kućnu upotrebu. Napravite jedinstveni akrilni prah stil noktiju sa svojom velikom maštom. Visokokvalitetni dugotrajni : akrilni sistem praha je dugotrajan, napravljen od posebne formule i napredne proizvodne vještine. Može trajati oko 2-3 sedmice čak i bez stvrdnjavanja lampe za nokte. Zdrav i izdržljiv : akrilnim prahom možete stvoriti zaštitni sloj za jačanje vlastitih prirodnih noktiju. Zdrav je i izdržljiv. Može se koristiti na prirodnim noktima i vještačkim noktima. MOROVAN usluga : Obećavamo da ćemo svim našim korisnicima pružiti odličan akrilni prah i usluge. Ako postoje problemi sa akrilnim prahom, molimo vas da nas kontaktirate i mi ćemo se potruditi da vam pomognemo da rešite problem. Molimo vas da nastavite i obavite kupovinu s punim povjerenjem. Nudimo zamjenu ili uslugu refundacije. Uživajte u kupovini. MOROVAN AKRILNI PRAH AKRILNOG KOMPLETA ZA NOKTE. Morovan je brend koji je specijalizovan za modu, šminku i bavi se pomaganjem svakoj dami da postane elegantna i izuzetna.Pružamo razne kozmetike, eteričnih ulja,njegu kose itd. za izbor. Sa visokim kvalitetom i jedinstvenim dizajnom, proizvodi su savršeni pokloni za vas ili vaše prijatelje. Nema ružne djevojke, samo lijena djevojka. Od sada uživajte u lijepom životu!. Više proizvoda, pratite našu trgovinu!.

R

Slične ponude